Pozdrav Joca,
prije svega hvala na odgovoru.
Jasno mi je da je modovanje prilično dug i mukotrpan posao i stoga cijenim tvoj rad, a i rad svih ostalih koji su igru napravili zanimljivijom i dinamičnijom.
Ponešto znam o skirptiranju, nisam direktno programerske struke ali sintaksu koda razumijem. Ono što je veći problem što sumnjam da bi se uz full time job mogao nešto ozbiljnije posvetiti nekom hc modovanju, ali mogao bih odraditi modifikacije za svoje potrebe.
Svakako bih krenuo od eXtreme moda kako predlažeš, ali jedino od dokumentacije što sam pronašao je ovo:
https://www.oyun.news/docs/eXtreme+27_Q ... ide_EN.pdf
Koliko vidim, posljednja verzija moda trebala bi biti v2.9, ali budući da im je službena stranica odavno neaktivna, ne mogu pronaći link za preuzimanje moda.
Da mi možda imaš ovaj mod, ili barem aktivan link za preuzimanje s detaljnim uputama za instalaciju i modificiranje?
Što se tiče killtube foruma, član sam već neko vrijeme, od tamo sam i pronašao upute za deployment servera na linuxu preko Dockera

.
Još jedno pitanje, da li si voljan poslati svoje modove koje koristiš na DAJKA I EKIPA TDM/DM serverima? Naravno uz prethodnu honorarnu uplatu koja ti je okej za uloženi trud i rad
Sve je ovo isključivo za privatne svrhe i zabavu, za nadolazeće LAN Party-e.
Zahvaljujem unaprijed!
Lp,
Rizla.