Instalacija CoD2

Kratke instrukcije sa potrebnim linkovima za instalaciju CoD2
Odgovori
dacajoca
Site Admin
Postovi: 98
Pridružio se: Čet Dec 28, 2017 10:41 pm

Instalacija CoD2

Post od dacajoca »

Pozdrav Svima, posebno |EKIPI| !!!
Nakon mnogobrojnih pitanja na serverima, rešili smo da u najkraćim crtama opišemo samu instalaciju CoD2, sve potrebne patcheve, naravno sa brzim linkovima za download, koji su 100% sigurni za instalaciju. Pa da krenemo, od samog početka :
Preporučujem vam da na D: disku napravite folder npr. CoD2 ( kasnije će vam biti objašnjeno i zbog čega )
Klikom na link https://download.dajkaiekipa.com/cod2/CoD2.zip preuzeće te originalnu instalaciju CoD2. Nakon downloada, instalaciju je potrebno raspakovati. Nakon raspakivanja, prebacite se u CoD2 folder, i pokrenite instalaciju ( setup.exe ). Nakon uvodnog ekrana, prikazaće vam se polja za unos šifre, key code je: XEZL GZWX XQZG GEGU EEFC . Kliknite na OK pa zatim na I accept, i next 2 puta pa na custom i next. Na dugme browse kliknite i odaberite folder na D disku koji ste kreirali ( CoD2 ). Instalacija će se pokrenuti, i vi sačekajte da se dovrši do kraja. Posle instalacije, neophodna je instalacija DX9 2010. Instalaciju DX9 takođe možete preuzeti sa našeg sajta klikom na link: https://download.dajkaiekipa.com/cod2/DX10.exe Takođe je potrebno raspakovati datoteku ( najbolje da kreirate folder negde, bilo gde i da je tamo raspakujete, nakon instalacije može te obrisati taj folder sa raspakovanim fajlovima) i pokrenuti na setup.exe Doterajte instalaciju na next do kraja i to je to.
dacajoca
Site Admin
Postovi: 98
Pridružio se: Čet Dec 28, 2017 10:41 pm

Instalacija CoD2 v1.3 patch

Post od dacajoca »

Nakon instalacije CoD2 kliknite na link https://download.dajkaiekipa.com/cod2/patchv1_3.zip i preuzmite patch V1.3. Patch pokrenite duplim klikom i idite samo na next ( sam će pronaći putanju do CoD2 instalacije ). Nakon instalacije, vaš CoD 2 je spreman za konektovanje na servere ( nikakav crack nije potreban ). Da bi ste što bolje iskoristili hardverske resurse vašeg računara, potrebno je da izvršite određena podešavanja vaše igre koja su navedena na početnoj stranici ovog foruma.
dacajoca
Site Admin
Postovi: 98
Pridružio se: Čet Dec 28, 2017 10:41 pm

Zašto Instalacija na D disk ?

Post od dacajoca »

Call of Duty 2 je stand-alone aplikacija, što znači da je ne treba instalirati da bi smo je igrali. Ukoliko je instalirate na C disk, rizikujete da nakon reinstalacije Windows-a morate ponovo da instalirate i CoD2. Ukoliko instalirate igricu u neki folder na D disku, nakon reinstalacije OS, sve što je potrebno je da odete u folder na D disku gde vam se nalazi CoD2, pokrenete igricu na CoD2MP_s.exe, odete u multiplayer options i unesete key code: XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC. I možete ponovo da koristite igru bez ikakve naknadne instalacije, i sa svim prethodnim podešavanjima.
dacajoca
Site Admin
Postovi: 98
Pridružio se: Čet Dec 28, 2017 10:41 pm

Problem kod pokretanja CoD2-Realtek Stereomixer

Post od dacajoca »

Pozdrav CoD2 Gameri !!!
Sve je instalirano do sada kako smo naveli, međutim ima neka greška i CoD2 neće da se pokrene. To se najčešće dešava na računarima sa Realtek zvučnom karticom ( 90% računara ima baš tu karticu zato što je najčešće integrisana u matične ploče ). Realtek zahteva stereomixer da bude upaljen ( koji je po defaultu ugašen, a mnoge igre zahtevaju baš tu komponentu). Rešenje je sledeće: Desni klik na zvučnik dole desno ( pored sata ), i odaberite recording devices. Otvoriće vam se prozor na kojem treba da kliknete desni klik na prazno i odaberete: show disabled devices. Posle toga će vam biti prikazan i stereo mixer. Desni klik na njega i enable device. Problem rešen :)
Odgovori