Stranica 1 od 1

Problem pri pokretanju ?

Poslato: Pon Jan 01, 2018 4:36 am
od dacajoca
Ukoliko koristite WIN7 ili WIN10, nakon instalacije je česta pojava da ne možete pokrenuti igricu. Najčešći razlozi nemogućnosti pokretanja CoD2 su nedostatak DirectX fajlova i postavke Realtek zvučne kartice. Prvi problem rešiće te instalacijom DirectX-a. Prvi korak je da skinete fajl za instalaciju klikom na ovaj link [hideurl=http://80.211.197.150/dx.zip]DirectX[/hideurl]. Nakon downloada raspakujte fajl. Nakon raspakivanja, napravite folder negde ( na primer na desktopu ), pokrenite instalaciju, kada vas pita gde da se raspakuje, odaberite folder koji ste kreirali. Nakon završenog prvog koraka, idite u taj folder i pokrenite instalaciju ( dx.setup ). Završite instalaciju ( sve na next ) i to je to. Nakon završene instalacije obrišite folder u kojem ste pokrenuli instalaciju.
Drugi problem ( sa Realtek zvučnom karticom ), rešavamo desnim klikom na zvučnik u donjem desnom uglu, levi klik na Recording devices, u prozoru koji se otvori, desni klik na prazno, Show disabled devices, pojaviće se Stereo Mix, desni klik na njega i Enable.

Re: Problem pri pokretanju ?

Poslato: Pon Nov 21, 2022 8:09 pm
od xenonx
Malo pomoči ,
zašti mi uvijek kad pokrenem igru sve resetira , to su koamnde i ime u igri ? I kada hoču primijenit grafiku odmah zamrzne i neče da starta ?
Hvala

Re: Problem pri pokretanju ?

Poslato: Sre Nov 23, 2022 9:00 pm
od dacajoca
Pozdrav!!!
Prema opisu, problemi sa driverima.
Bilo bi dobro da opišeš koji operativni sistem koristiš, koja je grafička kartica i matična ploča.

Re: Problem pri pokretanju ?

Poslato: Čet Nov 24, 2022 4:29 pm
od xenonx
Windows 11 pro , matična ASUS ROG STRIX B450-G gaming , grafa je GTX 1660 Super , a proc je AMD ryzen 5 ako nešto pomogne.

Re: Problem pri pokretanju ?

Poslato: Pet Nov 25, 2022 6:25 pm
od dacajoca
Pozdrav !!
Preporuka: Win 10. Compatibility mode XPsp3.