Instalacija CoD2

Kratke instrukcije sa potrebnim linkovima za instalaciju CoD2
Odgovori
dacajoca
Site Admin
Postovi: 23
Pridružio se: Čet Dec 28, 2017 10:41 pm

Instalacija CoD2

Post od dacajoca »

Pozdrav Svima, posebno |EKIPI| !!!
Nakon mnogobrojnih pitanja na serverima, rešili smo da u najkraćim crtama opišemo samu instalaciju CoD2, sve potrebne patcheve, naravno sa brzim linkovima za download, koji su 100% sigurni za instalaciju. Pa da krenemo, od samog početka :
Preporučujem vam da na D: disku napravite folder npr. CoD2 ( kasnije će vam biti objašnjeno i zbog čega )
Klikom na link [hideurl=http://80.211.197.150/CoD2.zip]CoD2-Instalacija[/hideurl] preuzeće te originalnu instalaciju CoD2. Nakon downloada, instalaciju je potrebno raspakovati. Nakon raspakivanja, prebacite se u CoD2 folder, i pokrenite instalaciju ( setup.exe ). Nakon uvodnog ekrana, prikazaće vam se polja za unos šifre, key code je: XEZL GZWX XQZG GEGU EEFC . Kliknite na OK pa zatim na I accept, i next 2 puta pa na custom i next. Na dugme browse kliknite i odaberite folder na D disku koji ste kreirali ( CoD2 ). Instalacija će se pokrenuti, i vi sačekajte da se dovrši do kraja.
dacajoca
Site Admin
Postovi: 23
Pridružio se: Čet Dec 28, 2017 10:41 pm

Instalacija CoD2 v1.3 patch

Post od dacajoca »

Nakon instalacije CoD2 kliknite na link https://sjc8.dl.dbolical.com/dl/2016/09 ... 1610844629 i preuzmite patch V1.3. Patch pokrenite duplim klikom i idite samo na next ( sam će pronaći putanju do CoD2 instalacije ). Nakon instalacije, vaš CoD 2 je spreman za konektovanje na servere ( nikakav crack nije potreban ). Da bi ste što bolje iskoristili hardverske resurse vašeg računara, potrebno je da izvršite određena podešavanja vaše igre koja su navedena na početnoj stranici ovog foruma.
dacajoca
Site Admin
Postovi: 23
Pridružio se: Čet Dec 28, 2017 10:41 pm

Zašto Instalacija na D disk ?

Post od dacajoca »

Call of Duty 2 je stand-alone aplikacija, što znači da je ne treba instalirati da bi smo je igrali. Ukoliko je instalirate na C disk, rizikujete da nakon reinstalacije Windows-a morate ponovo da instalirate i CoD2. Ukoliko instalirate igricu u neki folder na D disku, nakon reinstalacije OS, sve što je potrebno je da odete u folder na D disku gde vam se nalazi CoD2, pokrenete igricu na CoD2MP_s.exe, odete u multiplayer options i unesete key code: XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC. I možete ponovo da koristite igru bez ikakve naknadne instalacije, i sa svim prethodnim podešavanjima.
Odgovori